بر این اساس نانوایان و همشهریان گرامی در صورت رعایت موارد زیر از نان استاندارد بهره مند خواهند شد پس موارد زیر را رعایت نمایید :
نان استاندارد نانی است که :
۱. ازآرد سبوس دار تهیه شده وارزش غذایی ودوایی داشته باشد.
۲. سبوس دارباشد نه سبوس مال.
۳.خمیر یک تا دو ساعت استراحت داشته باشد.
۴. زمان پخت نان لواش وتافتون یک تا دودقیقه بربری ۵ تا ۱۰ دقیقه .سنگک حدود ۵ دقیقه طول بکشد.
۵. شعله نیمه مستقیم باشد نه غیر مستقیم که نان را سفت وخشک سازد و دمای تنور غیر قابل کنترل .
۶.ازمخمر وترش بجای جوش شیرین استفاده شود.
۷.دستها هنگام تماس باخمیرشسته شود.
۸. محیط مغازه پاکیزه باشد.
۹.ازآرد بالانس ویکنواخت تهیه شود.
۱۰. نانوا ماهر وآموزش دیده باشد.
۱۱. نرخ نان براساس تورم سالیانه وقیمت تمام شده در ابتدای هر سال تنظیم شود.
۱۳. نان خریداری شده روی میز سرد شود سپس داخل نایلون گذاشته شود.
🔴🌾#روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نهبندان
#جهادکشاورزی
#خراسان- جنوبی
#نهبندان
#تنظیم بازار
#آردو نان